Over

Aangenaam! Mijn naam is Monique Dekker, geboren op 16 december 1994 en inmiddels dus al 22 jaartjes oud. Ik heb afgelopen schooljaar mijn HBO diploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening behaald. Vanaf september 2016 ben ik gestart met het premastertraject Jeugdstudies aan de Universiteit Utrecht.

Ik fotografeer daarnaast al een aantal jaren vol enthousiasme en zou deze passie graag willen delen met anderen. Ik ben van kleins af aan gefotografeerd en geïnspireerd door mijn moeder. Sinds kort ook zelf achter de camera gekropen en er flink wat beelden geschoten.

Neem gerust een kijkje in mijn portfolio!

Interesse in mij als fotograaf? U kunt mij gerust een berichtje sturen, mijn mailadres: moonique_dekker@hotmail.com of laat een berichtje achter op mijn website.

 

Recensies

Nathalie de Bruijne: “Monique is een leuke meid die zichzelf alleen maar aan het verbeteren is. Heb er al twee keer mogen meemaken: de eerste keer alleen en de tweede keer met een vriendin. De resultaten zijn echt prachtig en de middagen waren erg leuk en gezellig. We kunnen het goed met elkaar vinden. En ik ben heel blij met alle foto’s die ze, altijd heel snel, naar me opstuurt. Top meid!

Charlene Hoogervorst: “Ik heb een super ervaring gehad met Monique! We zaten op een lijn en dat werkte heel fijn. Ook hadden wij dezelfde ideeën en had ik het gevoel dat ik alles tegen haar kon zeggen. Het feit dat ze een vrouw is vond ik vooral ook een prettig idee, omdat het een van mijn eerste shoots was. Het was in mijn eigen stad (Amsterdam) en ik hoefde dus ook niet ver te reizen. Zeker dat ik nog een keer met Monique wil samen werken. En ook niet onbelangrijk, het resultaat was geweldig!!”

Lia Fotiadis: “Ik heb een ontzettend fijne samenwerking gehad met Monique. Ze is niet alleen geduldig en meehelpend, ze is ook vriendelijk. De foto’s waren zowel mooi als snel ontvangen.”

Tessa Huijsing: “Monique neemt als fotografe de tijd voor je en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Ze geeft instructies maar geeft je ook de ruimte om zelf ideeën te opperen. De sfeer was prettig en ontspannen en ik was erg tevreden met het uiteindelijke resultaat. Monique is erg snel met het bewerken en opsturen van de foto’s en checkt ook of dit naar tevredenheid is. Al met al een zeer goede ervaring met M-unique fotografie!”

Feline Lindhout: “Een erg fijne shoot gehad bij M-unique fotografie! Ze had zelf al enkele posities bedacht en ook veel attributen geregeld. Ze weet precies vanuit welke hoek de foto gemaakt moet worden, maar eigen inbreng mag altijd. Een fijne dag met prachtfoto’s als eindresultaat!”

Britte Onink: “De fotoshoot vond ik echt super! Ik had nog geen ervaring met fotoshoots en Monique stelde me gelijk op me gemak en hielp daar waar het nodig was. Tips, tops beiden werden genoemd. Super ervaring , bedankt Monique !”

Carmen Molthoff: “Mijn vriendin en ik hebben bij een winactie een bloemenshoot gewonnen. Deze shoot was op een mooie locatie waar Monique hele mooie foto’s gemaakt heeft van ons. Het leukste vind ik dat Monique onze emoties zo mooi heeft laten zien, waardoor het resultaat extra sprekend is geworden. Monique was goed voorbereid en had allemaal leuke ideeën. Ook was het in het begin even wennen zo voor de camera, maar door Monique voelde ik me al gauw op mijn gemak en was het een hele gezellige middag!  Echt een aanrader :)”

Kim de Blaauw: “Ik vond het een hele leuke shoot! Monique kwam zelf met veel leuke ideeën over hoe wij (Carmen en ik) konden staan en wat er leuk uitzag op de foto. Zo voelde ik mij al heel snel op m’n gemak en durfde ik ook meer. Monique had van te voren ook al veel plaatjes opgezocht, ze wist goed wat ze wilde. Het idee om onze shoot te doen met bloesem, vond ik ook heel erg leuk!”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s